Bar - Por - Trans Kft.


Telefon: 06-20-919-24-84
vagy 06-20/669-77-39


barportrans.iroda@gmail.com


3527 Miskolc, Sajószigeti út 2
3527 Miskolc, Besenyői út 24

 

 

Üdvözöljük a Bar-Por-Trans Kft. weboldalán !

Szállítmányozási cégünk már 1985-től foglalkozik, elsősorban ömlesztett poranyag szállítással. Ezen belül is jellemzően cement szállítással illetve mészkőliszt, pernye és mészhidrát szállításal, kül és belföldön egyaránt.

Jelenleg vállalatunk tizenhat járműszerelvénnyel rendelkezik. Járműparkunkat mind számban, mind pedig minőségben és technikai felszereltségben folyamatosan fejlesztjük. Teherautóink GPS nyomkövetőkkel vannak felszerelve, melyek lehetővé teszik a szállítmányok folyamatos nyomon követését.

 

A Magyarországon belüli fuvarozás mellett nagy számban vállalunk külföldi szállításokat is a környező országokba. Fuvarozunk többek között Lenyelországba, Romániába és Szlovákiába is.

Jelenlegi megrendelőink nagy része már több éves tapasztalattal rendelkezik cégünk megbízhatóságáról.


Ha szállítással kapcsolatban szeretne érdeklődni, hívja nyugodtan a szállítási koordinátrunkat a 06-20-919-24-84 számon vagy keresse irodánkat az elérhetőségek menüpontban felsorolt módokon! Örömmel állunk rendelkezésére bármilyen felmerülő kérdésben.

2013.08.15. től Megnyitottuk Autóbusz és Tehergépjármű Szervízünket Miskolcon,A Besenyői út 24 alatt található telephelyünkön.

 

-Vállaljuk Autóbuszok ,teherautók,pótkocsik javitását,fényezését,diagnosztikáját.

 

-Digitális és Analóg Tachográfok  javitását hitelesitését.Computeres diagnosztikát a  legtöbb teherautóra autóbuszra és pótkocsira.

 

-A szükséges alkatrészeket rendkívül kedvező áron tudjuk beszerezni.

 

Honlapkészítés Miskolc 2012.